Tāds tradicionāls variants ir taisīt Selgas cepumu - biezpiena torti, lai gan es to esmu uztaisījusi tikai vienu reizīti, bet šis variants man patīk un garšo daudz labāk. Protams, viedoklis subjektīvs:)
Izmantoju:
- 32 cepumus (+1 sadrupināju virsū);
- apmēram 1/2 l skābā krējuma;
- nedaudz cukura, bet varbūt var nelikt nemaz;
- 4 banānus.
Vakar gan pirmie gabaliņi tika apēsti pirms visiem termiņiem, jo bērniem tā kūka nelika mieru.
Ļoti saprotu tos bērnus, kam kūka nelika mieru... man arī neliktu! :))))) Forša, vienkārša kūka! Tās ir visgaršīgākās! :)
AtbildētDzēstTur jau tā lieta, ka vienkārša! Lai taisītu ar biezpienu, man vēl jāatrod normāls, garšīgs biezpiens, ar šo - nekādu problēmu!
Dzēst