sestdiena, 2020. gada 18. aprīlis

Par pareģojumiem


Vīruss taisa korekcijas arī tam, kas stāv uz naktsskapīša. Viennedēļ tās ir padomu grāmatas, kas neatliktas vietā pēc plaukta tīrīšanas. Citnedēļ - kaut kas par laimi un pareģojumiem. Visu nepratu atšifrēt, gāju "Googlē", kur secināju, ka viss jau uzrakstīts 😀.

Ko Nostradams paredzējis 2020. gadam?

Gaidāms, ka 2020. gadā lielas valstis pārcietīs nopietnas pārmaiņas sabiedrībā. Tās skars Ķīnu, Meksiku un Brazīliju. Pareģis apgalvoja, ka cilvēkiem šīs izmaiņas nenesīs labumu.
Gads būs pārpilns ar negaidītām pārmaiņām daudzās valstīs. Īpaši pārmaiņas gaidāmas Eiropas valstīs, Austrumāzijā un Ķīnā, kas iepazīstinās ar negaidītiem izgudrojumiem.
Toties šogad cilvēci beidzot gaidīs skatiens "uz iekšpusi". Daudzi pārvērtēs savu viedokli par materiālajiem labumiem un pirmajā vietā nostādīs garīgās vērtības. Daudzu zemeslodes iedzīvotāju prioritāte būs veselība, pozitīva enerģētika, mīlestība un draudzība.
Saskaņā ar Nostradama prognozēm, cilvēku pacietībai 2020. gadā pienāks beigas. Dažādu valstu pilsoņi būs tik ļoti vīlušies par saviem varasvīriem, ka dažiem no tiem nepaveiksies.

Ko Vanga paredzējusi 2020. gadam?

Vanga pareģojusi, ka 2020.gadā cilvēce saskarsies ar jaunu, līdz šim nezināmu slimību, pie tam slimības iemesls būs paaugstināta saules aktivitāte.
Nepieciešams uzmanīties arī no bakteoroloģiskajiem draudiem. Vanga pareģoja, ka atgriezīsies kāda veca slimība, kuras dēļ ies bojā daudzi cilvēki.
Ko Silvija Brauna paredzēja 2020. gadam?
Aptuveni 2020. gadā visā pasaulē izplatīsies smaga pneimonijai līdzīga slimība, kas skars plaušas un bronhus, un nepakļausies nevienai ārstēšanas metodei. 
Neizskaidrojamāks par pašu slimību būs fakts, ka tā pēkšņi pazudīs, tikpat strauji kā atnākusi, atkal atgriezīsies pēc desmit gadiem, un tad izzudīs pilnībā.

https://jauns.lv/raksts/sievietem/376811-vai-gaisrege-silvija-brauna-paredzeja-covid-19-epidemiju

Ko Kaide Ubera paredzēja?

Pasaulei draudot «slimības un kari, kuri nepazīs robežas». Viņa teikusi, ka pasauli nomocīs slimība, kurai nav zāļu. Tā sākšoties Honkongā, bet izplatīšoties pa visu pasauli.

https://www.tvnet.lv/4633872/vangas-mantiniece-francu-meitenes-baisie-paregojumi-pasaulei

Ko Pāvels Globa paredzēja 2020. gadam?

Latvija izkulsies no krīzes pēdējā no visām Eiropas valstīm, aptuveni ap 2020.gadu. Eiropas Savienība sabruks.

https://puaro.lv/interesanti/pavels-globa-eiropas-savieniba-sabruks-latvija-izkulsies-no-krizes-2020-gada/

Ko Eižens Finks paredzēja?

Latvijai nozīmīgi gadi būs tādi, kuros dominēs simetriski cipari. Ja atceramies 1991. gads — neatkarības atjaunošana… Tad, lūk, sapratām, ka Latvijai nozīmīgs būs laiks no 2002. — 2020. gadam.

https://latvuda.lv/tag/paregojumi/

Un tad vēl kāds Aleksandrs Kašs draugiem.lv pagājušā gada janvārī ierakstījis:

Neatkarīgie analītiķi un ekonomisti pareģo, ka pēc 2020. gada, turpinoties krīzei, pakāpeniski sāksies Eiropas Savienības sabrukšana.
Ar šīm prognozēm vistiešāk tiek saistītas sarunas par to, ka ar 2020. gadu iespējams krass nabadzīgāko ES valstu finansējuma izsīkums. Tiks reformēta palīdzības sistēma.
Pats sarežģītākais laiks Eiropu piemeklēs 2021.gadā. Pats prātīgākais ko varētu darīt 2019. un 2020. gados – veidot uzkrājumus.

https://www.draugiem.lv/blogs/post/Saciet-taupit-un-krat_15962610

Izrādās, iekrāt aicinājis arī Vilis Krištopans:

2019. gada sākumā Vilis Krištopans, prognozējot smagu finanšu krīzi 2020. gadā, nāca klajā ar ieteikumu, ko tagad, iespējams, nožēlo daudzi, kas neieklausījās. Proti, Krištopans Latvijas sabiedrību aicināja netērēt, bet pārdot visu, ko vien var, maksimāli pieturoties pie naudas, jo tad, kad nāks krīze, spēs gan izdzīvot, gan visu varēs dabūt uz pusi lētāk. Protams, tolaik ekspremjers nebūt nezināja, ka krīzi izraisīs pasaules mēroga pandēmija un smags pārbaudījums graus arī viņa ģimenes biznesu.

https://jauns.lv/raksts/izklaide/380876-draud-noziedziba-pasnavibas-un-graujoss-emigracijas-vilnis-vilis-kristopans-paredz-drumu-ainu-pec-krizes

P. S. Man arī šis gads iesākās ar zīmēm, kas parasti nesola neko labu. Paziņas teica, ka nevajag būt māņticīgai...
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru