svētdiena, 2018. gada 21. janvāris

Sajust janvāri (no 15.01. līdz 21.01.)

Šobrīd aiz loga viegli pārslo sniedziņš, bet pa dienu, ķerot saules mirkļus, izprintēju vairākas griežamās lapas un padevos papīrdarbiem. Vai paguvu laikus apstāties? To jutīšu rīt, bet šajā A4 formāta darbā izgriezu tik, cik šobrīd redzams, un negribīgi noliku skalpeli malā. Nez, vai kāds var uzminēt, kas te top? 😉

Nedēļa pagāja ātri, ar viegluma un gandarījuma sajūtu, īpaši nepiedomājot, kā virzās plāniņa lietas.
👉apmeklēt vienu pasākumu. Kaut arī nedēļa bija visādi citādi jauka, darbā es biju nosalusi, tāpēc kaut kur doties pēc tam nebija prātā.
👉divas, trīs reizes nedēļā risināt krustvārdu mīklas vai pildīt kādus citus prāta uzdevumus. Tik smadzenes kustinoša nedēļa sen nebija bijusi. Pildīju gan intelektuālos testus, gan gluži vai katru dienu izspēlēju dažas "Vārdu kauju" partijas.
👉izgatavot vienu jaunu atklātni. Atklātnes vēl nav, taču ieskaitu šo punktu, jo šodien izgriezu vismaz septiņas papīrlietiņas.
👉izmēģināt jaunu recepti. Salātu eksperimenti. Pamatbāzē salātu mix paka vai, kā es smejos, "Maximas" akciju iespējas. Pa pusei apzināti, pa pusei nejauši, bet gadījās iepirkt kā wild salātu paku, tā konservētu kukurūzu, tomātus un vēl šo to, pēc tam veiksmīgi apvienojot vienā bļodā. Vēl pa nedēļu tika ātri uztaisīts lavašs. Bez tiem zaļumiem nevaru, un ja citu nav, ņemu un beru kādu no "Absolūds ēd" zaļajiem pulveriem.
👉izvērtēt un pabeigt vai izdzēst trīs bloga melnrakstus. Izpildītas 2/3 šī punkta, jo beidzot padalījos ar vērtīgu gramatikas kursa atkārtošanu, kura pierakstus jāieplāno vēlreiz pārskatīt. Un beidzot nospiedu pogu iedvesmai, pati nesaprotot, kāpēc šis ieraksts bija noslēpies melnrakstos.
👉dažus vakarus veltīt grāmatu lasīšanai. Trīs vakarus liku sev blakus grāmatu, tomēr gadījās, kas interesantāks par lasīšanu. Bet nu jau esmu sākusi lasīt "Māra Rīgā".
👉mājās pavingrot kādas trīs, četras reizes. Nav, jo esmu nedaudz apjukusi, ko drīkstu, ko nē. Nepieciešama ārsta konsultācija.
👉noskatīties filmu kopā ar kādu mīļu cilvēku. Centos, bet filma bija tik murgaina un baisa, ka līdz galam nenoskatījāmies.
👉ar acīm "nofotografēt" rīta debesis vismaz divreiz nedēļā (no Akmens tilta uz Austrumu pusi). Vienmēr atcerējos par vēlu😀, bet tad domāju, laikam atkal bija apmācies, apmācies, apmācies.
👉atklāt nedēļas lielāko prieku. Šlumbergeras pumpurošanās.

2 komentāri:

  1. Apakšā tā kā sveces, augšā salūts. Bet kas tas kopā varētu būt? Grūti pateikt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rita, ļoti interesanta versija. :) Tik haotiski griežot (jo sāku ar sīkdetaļām), esmu pilnīgi aizvilinājusi prom no patiesības. :)

      Dzēst