Ideju biju redzējusi internetā. Identiski atkārtot nevēlējos, bet arī līdz savai versijai netiku tik ātri, jo izejvielas apēdās tāpat. :)
Nepieciešamās izejvielas:
Produktu daudzums atkarīgs no tā, cik daudz šī garduma gribēsies apēst. :)
Gatavošana:
Sarīvē uz smalkās vai pavisam smalko skaidiņu rīves "Talsu rituli".
Izlobītas pistācijas sasmalcina (sablendē vai samaļ).
Tīras, sausas vīnogas apziež ar istabas temperatūrā sasilušu kausēto sieru (es izvēlējos Klasisko, bet noteikti netraucēs kāds ar garšu. Galvenais ir saspēle ar Talsu rituļa garšu un pašu vīnogu!).
Šādi sagatavotās vīnogas apviļā vispirms sarīvētajā sierā, tad pistācijās.
Gatavs!
Nepieciešamās izejvielas:
- vīnogas bez kauliņiem;
- kausētais siers "Dzintars";
- siers "Talsu ritulis";
- pistācijas.
Produktu daudzums atkarīgs no tā, cik daudz šī garduma gribēsies apēst. :)
Gatavošana:
Sarīvē uz smalkās vai pavisam smalko skaidiņu rīves "Talsu rituli".
Izlobītas pistācijas sasmalcina (sablendē vai samaļ).
Tīras, sausas vīnogas apziež ar istabas temperatūrā sasilušu kausēto sieru (es izvēlējos Klasisko, bet noteikti netraucēs kāds ar garšu. Galvenais ir saspēle ar Talsu rituļa garšu un pašu vīnogu!).
Šādi sagatavotās vīnogas apviļā vispirms sarīvētajā sierā, tad pistācijās.
Gatavs!
Hmmm, kaut kas neredzēts. Bet varētu būt garšīgi.
AtbildētDzēstProtams, viss ir ļoti individuāli, bet man garšoja. :) Recepti izmēģināju oktobrī, uzrakstīju šodien, nosaukums tapa, domājot par sastāvdaļām, taču tagad man acīs trāpījās tas kažociņš. Cik trāpīgi! Jo šorīt Latgalē pat mīnus 30 esot pieredzēti!
DzēstMūspusē (Latgalē arī) pie ezera esot bijuši -30, bet te centrā gan par kādu grādu siltāks(jocīgi lietot šo vārdu, runājot par -30). Gaitas šodien veda tikai līdz malkas šķūnītim, nekur tālāk.
Dzēst