piektdiena, 2017. gada 24. novembris

Sajust decembri...


Atgriezāmies Rīgā pēc trim brīvdienām un, ieejot "Rimi", mani pārņēma šoks: atlaides eglīšu rotājumiem, daudz un dažādas piparkūkas, īpašās Ziemassvētku konfektes... Nupat vēl Latvijas dzimšanas diena un ko? jau Ziemassvētki??? Ātri tiek nomainītas dekorācijas, tik sniegs Rīgā manīts vien divreiz, pie tam - niecīgs.

Jā, dekorācijas ir viens, bet iemainīt darbus, plānošanu, domas - kas cits. Grinčs nebūšu, bet klusi izdomāju, ka man derētu izdzīvot arī citas decembra sajūtas. Bet tiklīdz parādījās novembra 20. datumi, sapratu, ka varu arī nobīties un izlikties, ka es visu tālāk uzskaitīto nekad neesmu vēlējusies. 😀 Pēc apaļa mēneša būs Ziemassvētku vakars, pēc kura, ļoti iespējams, citādais decembris izpaliks, taču līdz tam, varbūt pat negaidot 1. datumu, dāvāšu citas decembra sajūtas, ja saņemšos:

👉 apmeklēt vienu ar Ziemassvētkiem nesaistītu pasākumu;
👉 divas, trīs reizes nedēļā risināt krustvārdu mīklas vai pildīt kādus citus prāta uzdevumus;
👉 izgatavot vienu jaunu atklātni;
👉 apgūt divas jaunas rokdarbu tehnikas;
👉 kaut ko salabot;
👉 izmēģināt jaunu recepti;
👉 izvērtēt un pabeigt vai izdzēst trīs bloga melnrakstus;
👉 atklāt nedēļas lielāko prieku.

5 komentāri:

  1. Decembris varētu sākties jau ziemīgs, jo šodien Katrīnas bija slapjas, lai arī ne visu dienu.
    Bet par Ziemassvētku piedāvājumiem veikalā - tie tika mainīti jau 17. novembrī. Priekšplānā vēl stāvēja pāris "piramīdas" ar Latvijas svētku atribūtiem un gardumiem, kad blakus milzīgi konteineri ar Ziemassvētku preci. Un tā jau sanāca, kad cilvēks iegriezās pēc svētkiem, tad viss jau bija sagatavots nākamajiem.
    Lai veicas ar citu decembra sajūtu radīšanas plāna īstenošanu! Man tie visi patīk! Varētu arī pievienoties, tikai jaunu tehniku apgūšanu aizstātu ar iesākto darbu pabeigšanu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Paldies! Paldies!
      Rita, pievienoties drīksti gan Tu, gan ikviens cits, kurš gatavs šogad decembrī domāt par Ziemassvētkiem mazāk kā citus gadus. Un arī plāna punkti drīkst būt citi, galvenais, lai tiem nav nekāda sakara ar gada nogales svētkiem! :)

      Dzēst
  2. Es gribu apmeklēt mandalu zīmēšanas nodarbības, kurās mācīs zīmēt... sniegpārsliņu. Un tam nav nekāda sakara ar svētkiem gada nogalē, tikai ar manu iekšējo vēlēšanos un sajūtu, ka man to vajag!
    Lai mums izdodas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Aija, lai mums izdodas! :) Sāku jau sestdien šo to izpildīt. :)

      Dzēst