trešdiena, 2016. gada 4. maijs

Vēl viens brīvsolis

Tieši tāpat, kā pirms gada - rozā... tikai mazāk rozā - krāsas tiešām blāvākas šogad...
Bildēts ar telefonu, bet izlaistas caur filtriem un selektīviem - kā nu kura, tāpēc te viss rozīgāk nekā dabā, bet citādi - citādi nekas nav mainījies, jo cilvēki mudž apkārt kā bites, sākot no agriem rītiem līdz vēliem vakariem :) Vakar Uzvaras parkā pabiju pat 2 reizes.
 
Šis ir brīvdabas bezmaksas pasākums, uz kuru vēl var paspēt ikviens gan šodien, gan nedēļas nogalē. Ir sakuras, kuras birdina savas rozā ziedlapas un ir sakuras, kuras vēl nav izplaukušas, tā ka laiks pagūt vēl ir :)

Lai jums visiem jauks 4. maijs - "mazā sestdiena" - brīvdiena nedēļas vidiņā!

2 komentāri:

  1. ... bet mēs šodien ar bērnu skatāmies- viens pāris pat atspēries ar trepēm uz parku, lai dāma var pakāpties un ziedu ieskauta nofotografēties :) :) Vai nav mīļi!? :)
    Priecīgu arī Tev šo dienu!

    AtbildētDzēst
  2. Lasu un smejos:D Tik radoša pieeja:D Un vismaz kādai būs citādāks rakurss sakuru bildēs par pierasto:) Jo ne jau visi patrāpās parkā, kad gulbji planē pa sakuru apakšu:) Ir jau Rīgā zemākas sakuras arī... tikai jāpameklē. Bet ticu, ka visas neder - piemēram, pie jaunās viesnīcas 13. janvāra ielā tādi nieciņi vien ir, salīdzinājumā ar tām, kas Uzvaras parkā:D

    AtbildētDzēst