trešdiena, 2016. gada 6. aprīlis

Par tēju ar tēju:) - 4

Te krūze, kuru nelietoju kā termokrūzi, bet tajā visas zāļu tējiņas tiek aplietas vispirms :) Arī lietainajā šodienā :) Kad nedaudz izmirkusi pārnācu mājās... Un apkure no vakardienas rīta ir atslēgta pavisam :(
Ak, kožu pirkstos tagad :) Gribas padalīties pozitīvajās emocijās, bet šī atkal bija tā reize, kad gāju, priecājos un bildēju tikai ar acīm :) Pēc lietus daba ir gatava startam :) Ceriņu pumpuri knapi turas lapas vēl kļaudami apskāvienā... Kastaņas... ak! - tāds dabas mākslas darbs! Košumkrūmiņi jau padevušies - lapiņas zaļo, tāpat arī zālīte, kur to apspīd saule un nenobradā cilvēki. Un kamēr "Bez tabu" stāsta par kārtējo biznesa centra projektu, kura dēļ būtu jāizcērt piecpadsmit koki, mūsmājas aplīmētas ar paziņojumiem par automašīnu nenovietošanu zaļajā zonā, kas bijis vienaldzīgi citus gadus.
Tējoju un priecājos arī par savu zaļo palodzi. Šlumbergera, laikam dēļ vēsuma, jau labu laiku vēl tikai pumpurā:
Jaunās sanpaulijas ilgi lika gaidīt, bet nu tas ziedēšanas brīdis ir teju, teju klāt :)
 
Toties vecā, no kuras gribu atvadīties pavisam, čaklāka par čaklu - zied no rudens! Un tad man roka neceļas :)
 
Un, skat, kāds aiz loga rosās!
Top jauna ligzda. Nu jā, agrāk bija kokā, kurš bija pa pusei nokaltis un to šoziem nozāģēja... 
Vārna - it kā necils putns, ja salīdzina ar vairākiem citiem Latvijā, taču gudra gan :) Un pirms četriem gadiem, kad šis blogs bija tikko dzimis, arī rakstīju par vārnām :)

2 komentāri:

  1. Pēc lietus, ceturtdienas rītā visi satiktie cilvēki bija tādi priecīgi, moži, it kā ar lietu arī cilvēkiem būtu aizskalots ziemas smagums.
    Par tēju - materiāls lēnām top, kaut gan tējas laiks drīz var beigties, šobrīd faktiski iepauzējis, dodot vietu bērzu sulas laikam.
    Mūsmājas stārķi abi jau arī klāt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tējas laiks tiešām drīz, drīz beigsies... Man šobrīd ir silto dzērienu "zvaigžņu stundas", jo salstu:) Bet laikam jau salstu tik ļoti, ka bildēšana un rakstīšana par to ir tālākā plānā:)
      Stārķi varbūt pat ir vienīgie putni no gājputniem, kurus šogad jau esmu redzējusi...

      Dzēst