trešdiena, 2015. gada 1. aprīlis

Trīs!

Joku dienā jau trešo gadu man arī bloga svētki:) Plkst. 15.39 pirms trim gadiem te tapa pati, pati pirmā ziņa, par maniem pašiem, pašiem pirmajiem papīrgriezumiem paper cut tehnikā:)
Paldies jums visiem, kuri sekojiet "SB krikumiem", lasiet, komentējiet, uzmundriniet! - tas palīdz blogam neieslīgt "komā":) 
Pagājušajā nedēļā izsludināju otro dāvināšanas akciju, lai jau šodien varētu paziņot laimīgos atklātnīšu saņēmējus. Unnnn... hip-hip-urā! Aijai un Inesei! Nav pirmā reize, kad mani darbiņi nonāk tieši jūsmājās:) Gaidu jūsu pasta adresītes e-pastā: sigitab77@gmail.com, lai varētu nosūtīt laimestus:)
Tās nebūs vienīgās dāvanas, jo īpašs sveiciens tiks arī bloga labākajam sekotājam:)
Tradicionāli turpinājumā atskats uz "SB krikumu" statistikas datiem un par īpašo pēdējā gada laikā.
3 gadu laikā publicētas 293 ziņas. Šobrīd blogs apmeklēts 72 804 reizes.
(Dati no Blogger statistikas pārskata)

Par to, kas risinājies blogā starp otro un trešo gadiņu, var lasīt 2014. gada 12 mēnešos, kad Aija mani "ierāva" vienā blogakcijā, un Kad vēl viens gads pavadīts, kurā pati izvērtēju savu bloggadu.
Šo trīs gadu laikā esmu izgriezusi tik daudz taureņu un arī jums piedāvājusi tik daudz šablonu, ka ērtākam pārskatam izveidoju arī krikumu Taureņi.
Vēl gada jaunumiem pieskaitāma parādīšanās Blogāres apskatos un http://nekur.lv/. Tā kā pēdējās nedēļas laikā pavadu daudz laika pie datora mājās dzīvošanās dēļ, esmu ievērojusi Blogger nepilnības, tur bieži laikus neparādās daži no jaunākajiem ierakstiem (un kad parādās, tad jau atrodas hronoloģiski pareizajā vietā, kas var pat ar dienas nobīdi būt:( ), tad nu biežāk ieskatos nekur.lv, kur visu var atrast laikus:)
Izmantojot izdevību, aicinu ieskatīties bērnu lietām veltītajā blogā "Brīnumpuķe", kurā ik nedēļu veidoju afišu "Kurp doties ar bērniem?". Man pašai ir būtiska kultūras pasākumu apmeklēšana un aicinu to darīt arī jūs:)

4 komentāri:

  1. Paldies un kā vienmēr- no sirds novēlu radošu un literāru (blogā :)) izdošanos arī turpmāk! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies! Priecājos, ka esi no tām, kura vēl raksta aptaustāmas atklātnes:)

      Dzēst
  2. Paldies!
    ..... un lai raiti rakstās turpmāk!!

    AtbildētDzēst