ceturtdiena, 2015. gada 26. februāris

Opera no citas puses:)

Vairāk kā 150 gadus ēka, kurā atrodas Latvijas Nacionālā opera, aicina uz kultūras pasākumiem, bet es šoreiz nolēmu turp doties izglītoties:) Sākumā biju iecerējusi pēcapmeklējuma pārdomas uzrakstīt savā otrā blogā, tomēr secināju, ka vairāk saistošs šis pasākums ir pieaugušajiem, kaut bērnu mūsu grupā netrūka un arī es turp savējo "aizvilku" pirms baleta apmeklējuma.
Pieteikties ekskursijai var gan individuāli, gan pielāgoties plānotajai vai nu 14. martā, vai 11. aprīlī, vai 16. maijā - vienmēr 15.00:) Kavēt nedrīkst:)
Īstenībā viss bija kā skrējiens ar dažminūšu pauzēm zālē, beletāžā, balkonā, "portretu galerijā", kafejnīcā, uz skatuves... Īsi sakot - krāšņa ēka (man kā skaistas arhitektūras cienītājai:) ).
Atvainojos par pievienoto foto kvalitāti:)
Orķestra bedre ne vienmēr ir bedre, tās vietā varot iekārtot vēl 100 sēdvietas. Tās "zudumu" es jau pamanīju pēc dažām dienām, TV vērojot "Zelta Mikrofonu":)
10. februārī Ministru kabineta sēdē tika pieņemts lēmums, ka no 1. marta LNO pārdēvēs... tātad pēc dažām dienām nosaukumā būs iekļauts arī balets:) 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru