svētdiena, 2014. gada 21. decembris

Dāvanas atdāvinātas:)


Nezinu, kā jums, bet man pēdējo gadu decembri te sākas, te beidzas:) Cenšos plānot, sāku laicīgi gatavoties, bet aizvien paliek lietas projektu līmenī:)
Tā šogad bija doma, ka senāk tapušās Ziemassvētku atklātnes nodošu kādam labdarības tirdziņam, bet... Radās vismaz cita doma - piedāvāt iespēju jums izvēlēties vienu no tām, lai iepriecinātu kādu draugu, radu, kolēģi:). Katra no šīm atklātnēm ir 100% roku darbs paper cut tehnikā un taisīta vienā eksemplārā, izmantojot kvalitatīvu kartonu. Vienīgi šabloni ir no interneta resursiem, jo pati nezīmēju, taču improvizācija mana:)
Man prieks, ka nebija jālozē, jo tad kādam būtu nedaudz skumji... Nu jau visas dāvanas izsūtītas, vismaz viena jau saņemta:) Katrai dāvaniņai pievienoju arī pa nelielam bonusam (tā ir dāvana atklātņu ieguvējām, jo citādi saņēmējas ir tikai starpnieces:) ) - eņģelīšu pārim, kurus var piestiprināt pie loga (spoguļa, skapja un citām virsmām) vai arī iekarināt diedziņā:) Man pašai šie eņģeļi šķiet vissimpātiskākie, šablona autore ir Ryšarda no Lietuvas:)
Pa vidam pirmoreiz dzīvē iesaistījos stikla apgleznošanā, manā vadībā tapa septiņas mini-vitrāžas ar eņģeļiem. Ikdienā sanāk braukt garām Juridiskajai koledžai, - arī tur logos daudz eņģeļu:)
Bet manā mājā šogad šāds:
Logus rotā sniegpārslas - gan ar skalpelīti grieztas, gan ar caurumotāju izspiestas:
Un vēl ir vēdekļsniegpārslas ar mežģīņotām maliņām:
Kā rotājums arī saņemtie (jau saņemtie!) apsveikumi:
 
Reizēm dzīvoklī uzvirmo piparkūku un mandarīnu smaržas:) Reizēm man ir kāda radošā darbnīca, piemēram vakar sniegavīrus ietērpu:) Un nu jau pēdējā Adventes svētdiena, Ziemassvētku vakars tepat, tepat:)

2 komentāri:

  1. Paldies, dāvanu dāvināšanai saņēmu, kartīti izmantošu kā dzimšanas dienas sveicienu nākamā gada sākumā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies gan Tev, gan Aijai par ziņām, ka dāvanas ir saņemtas:) Noteikti arī piparkūku vīriņš drīz būs pie Ineses:)

      Dzēst