svētdiena, 2014. gada 2. novembris

Končiņlaiks

Beidzot šad tad gatavotajām žāvēto augļu koņčiņām pievienojušās citas - siera! Kaut kur pa vidu pāris izmēģinājumiem "pagrīdē aizgājusi" mana saldumu neēšana, jo ir grūti gatavot ko tādu, ko pati nevēlos ēst. 

Izejvielas:
100g "Philadelphia" siera bez piedevām,
100g tāfelīte piena šokolādes ar vai bez riekstiem,
šokolādes granuliņas
Sākumā karsta ūdens peldē izkausē šokolādi un pievieno tai sieru, samaisa viendabīgā masā.
Masu ieliek uz kādu laiku ledusskapī, lai sastingst. Pēc tam no masas ņem piciņas, kuras apviļā šokolādes granulās, tādējādi veidojot bumbiņas.
Konfektes ir ļoti viegli pagatavojamas, vienīgi bumbiņu velšana ir ķēpīga.
                                         
Ēdamas uzreiz:) Ja pastāv vairākas stundas, tad granulas izkūst, zūd cietais konfektes apvalciņš.

Labu apetīti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru