svētdiena, 2014. gada 5. oktobris

Svētki skolotājiem

Man apkārt skolotāju netrūkst, tāpēc ceturtdienas pēcpusdienu veltīju nelielu dāvaniņu sagatavošanai - meklēju aforismus par skolotājiem, izdrukāju tos, atlasīju atklātnes ar ziediem, dažām šo to vēl pielīmēju - kādu strazu, kādu puspērli, kādu agrāk veidotu ziediņu, kādu taurenīti... It kā viss bija gatavs, bet, ļaujoties procesam, pārs stundas paskrēja nemanot:)
Dažas bildes no procesa:)
 
Skolotāju dienu Latvijā svin oktobra pirmajā svētdienā, šogad tā sakrīt arī ar Pasaules skolotāju dienu. Šodien kinoteātrī "Citadele" sākas labdarības akcija, kuras laikā mākslinieki veidos darbus par tēmu Skolotājs. 
Šis rīts Rīgā bija pelēks,
tikai reizēm krāsainajās lapās iespīdēja saule, taču nu jau debesis kļūst aizvien zilākas un laiciņš aicina izbaudīt brīvdienu un vienu no pēdējām bezlietus dienām:)

Viens no variantiem, kā pavadīt šo dienu - doties braucienā ar 9. autobusu no centra uz Mežaparku (laikā līdz 19) vai ar 24. trolejbusu no centra uz Ziepniekkalnu (laikā līdz 15), vai ar 5. tramvaju no Iļģuciema uz Mīlgrāvi (laikā no 15 - 19). Kādu pārsteigumu sagatavojusi Latvijas Arhitektu savienība un Latvijas Kultūras akadēmijas topošie aktieri, var izlasīt gan šo maršrutu pieturvietās, gan arī Rīgas satiksmes mājaslapā:)


Jauku Skolotāju dienu visām un visiem, uz kuriem un kurām šie svētki attiecas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru