trešdiena, 2013. gada 23. oktobris

Rudenīgais

Sinoptiķiem šoreiz taisnība - pēc vakardienas aukstuma, šodien siltāks:) Vasaru gribēt oktobrī vairs tā kā nebūtu pieklājīgi:) Kaut gan šobrīd vairāk par vasaru gribētu izgulēties, jo nedēļu dienas režīms... hmm... nu jā - tāda nav! Un arī savā veidā izsistais pamats zem kājām, vēl gluži stabili atgriezts vietā nav, tā ka pietrūkst harmonijas. Un enerģijas. Visi vakari apmēram vienādi: pēkšņi beidzas "baterijas", ieritinos zem segas un spaidu TV pulti (jā, jā, jā, beidzot ir periods, kad šī kaste noder arī man:) jo vairāk tomēr tikai putekļus noslauku... Bet darāmā... ai, ai, ai! Un atkal nebūtu pieklājīgi teikt, ka laika nav, bet drīz patiešām darbs dzīs darbu:)
Klausos jauno "Prāta vētras" dziesmu, bet skumji, ka leģendārie "Līvi"izmirst... Izlasot vakar šo rakstu, uzzināju arī man nezināmus faktus par Brīzi.
Tā kā brīvdienās biju ārpus Rīgas, turpinājumā bildes:
Segliņa krāsas



Apaļpūpēdis
Pēc mazgulētās nakts nolemjam grābt lapas pie mājas, kurā nedzīvojam, bet kaķis uzreiz izlemj, ka te kaut kas izklāts tieši viņam:)
Kaķiem auksti:) Skrien kokos kā vāveres:)
Kā dēls teica: tomēr mans projekts esot izdevies! Aizmetušies pirmie augļi paprikās, kuras tika iesētas par vēlu...
Šāds mēness mūs sagaidīja Rīgā vēlā svētdienas vakarā
Jā, par Rīgu... Līdz pat mūsu valsts Dzimšanas dienai reizi dienā varam nobalsot par savu galvaspilsētu kā glītāko Eiropas pilsētu: http://www.10best.com/awards/travel/prettiest-european-city/:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru