piektdiena, 2013. gada 13. septembris

Dažas sludinājumu pērles:)


Mana pēdējā laika ierastā lasāmviela - sludinājumi. Katrs raksta, kā vēlas, bet par dažiem jāpadomā, ko saimnieki meklē:) Šoreiz par tiem, kas atšķiras no pārējiem; dažas "pērles" iekopēju:
  • Izīrēju atsevišķu istabu Sarkandaugavā Viestura pr. vienai sievietei līdz 42 gadiem bez kaitīgiem ieradumiem.
    Pats esmu vīrietis zem 50 tomēr doma dalīt dzīvokli ar citiem vīriešiem man neliekas pieņemama.
    Papildus norādītajam nekas nebūs jāmaksā ja vien nebūs ievērojams komunālo pakalpojumu patēriņš.
    Istaba vasarā uzkarst. Esmu nonācis pie atziņas, ka ja nav nelabvēlīgi laika apstākļi liela ģērbšanās ir lieka un nogurdina, tāpēc īrniecei jābūt tolerantai pret natūrismu.
    Eiroremonts nav. Mantas netiek ideāli sakārtotas.
    Lai mājās būtu pozitīvs mikroklimats svarīga būs saderība, iespēja sadzīvot bez kašķiem, spēja uzticēties un ļaut dzīvot arī otram cilvēkam.
    Priekšroku vairāk dodu zvaniem nekā e-pastiem. Būtu vēlams sazināties latviešu valodā.
    Īstermiņa dzīvokļa izmantošana, piemēram, uz nedēļu nederēs.
    Protams, ka var sazināties gaišajā dienas laikā, kamēr redzat sludinājumu, noskaidrot interesējošos jautājumus, meklēt risinājumus u. t. t. taču, ja sludinājums vispār nav ne lasīts, ne saprasts, bet piemēram, tel. numurs ir saņemts no starpniekiem, iespējams nesākšu skaidrot rakstīto.
    Mājas numurs un stāvs norādīti neprecīzi.
    Lūdzu, pirms zvanīšanas iepazīties ar sludinājumu. (no ss.lv)
  • Piedāvājam labiem cilvēkiem lietošanā savu māju uz nenoteiktu laiku, kamēr mēs paši tajā nedzīvojam. Ideāli, ja mūsu ģimnāzistes varētu dzīvot jūsu omes/opja dzīvoklī Rīgā, bet jūsu ome un opis mūsu lauku mājā. (no ss.lv)
  • Izīrē istabu 3īstabu dzīvoklī 1 kārtīgai, klusai meitenei - šajā dzīvoklī ballītes netiek un netiks rīkotas.(no zip.lv)
  • Izīrēju istabu cilvēkam bez kaitīgiem ieradumiem, kurš tikai mācās vai strādā Rīgā, uz darba dienām uz nenoteiktu laiku. Sakarā ar to, ka maksa tikai par komunālajiem, prasīšu garantēt atbildību un kārtību. Motivācijas vai ieteikuma vēstuli sūtīt uz e-pastu. (no zip.lv)
  • Tiek piedāvāta ISTABA 3 istabu dzīvoklī. Vēlams vienam vīrietim +/-40g., bez kaitīgiem ieradumiem, kuram ir omulīga dzīves uztvere un nav celtnieks.
    *** Šis nav iepazīšanās sludinājums, bet gan tiek piedāvāta ISTABA uz īri! (no reklama.lv)
  • Izīrēju ļoti skaistu dzīvokli Čiekurkalnā.
    Tas ir gaišos toņos, kas radīs jums pozitīvu garastāvokli. (no ss.lv)
  • Piedāvājam ekskluzīvu sakistu dzīvokli par izdevīvīgu cenu.
    Dzīvoklis ķieģeļu mājā (SPETSPROEKT), 3 istabas, ieguldīts dārgs remonts:
    Masīvkoka grīdas, lampas Swarovski, itāļu terakota mēbeles, apsildāmās grīdas virtuve, priekšnams un vannas istaba. Ozolkoka durvis masīva (Reaton)
    Brazīlijas Virtuve riekstkoks, ar rokām darināti, iebūvēti skapji) dzīvoklis ar visām mēbelēm un tehniku​​.
    Dzīvoklis domāts cilvēkiem, kas novērtē kvalitāti un dārgas, labas lietas. (no ss.lv)
  • ***Patīk ātrums un apnicis sēdēt korķos izbaudi braucienu pāri jaunajam Dienvidu tiltam katru reizi kad dodies mājup vai uz darbu. Esot mājās rītos un vakaros pa logu var vērot skaistos saullēktus un saulrietus. (no reklama.lv)
  • Сдается квартира прямо с возможным мужем (муж - это я сам - 52, свеж, интеллигентен)для молодой провинциалки или разведенной рижанки(возраст 26-42, шикарная попа, небольшая, но свежая грудь, большой чувственный рот). Никаких бой-френдов, никаких детей (они могут оставаться у бабушки в провинции). Смело звоните или пишите на почту. (no reklama.lv)
  • Mājas iedzīvotājiem ir pieejama sporta zāles apmeklējumi bezmaksas. (no zip.lv)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru