ceturtdiena, 2018. gada 1. februāris

Sajust janvāri (no 22.01. līdz 31.01.)

👉apmeklēt vienu pasākumu. Neizpildīts, jo visas idejas grozījās ap svētdienu, taču pēc boksa cīņām un vēl dažu grāmatas lappušu izlašīšanas pēdējā pagājušās nedēļas naktī, izlēmu slinkot.
👉divas, trīs reizes nedēļā risināt krustvārdu mīklas vai pildīt kādus citus prāta uzdevumus. Aizvien "Vārdu kaujas", kā arī "Logo quiz".

👉izgatavot vienu jaunu atklātni. Atkal drusku krāpjos, jo ir tikai detaļgriezumi. Roku gan biju iepriekš samocījusi, sāpēja visu nedēļu, atklātnes taisīt būtu vieglāk, bet ir starp materiāliem iejukusi viena svarīga lieta, kuru, kā likums, tagad vajag tur, tur un tur. Mācos pauzēt un netaisīt to, uz ko šobrīd nav iedvesmas.
👉izmēģināt jaunu recepti. Pirmdien bija lielā cepšanas diena. Un starp piparkūkām un zivju kotletēm cepu iekrāsotus austiņcepumus.
👉izvērtēt un pabeigt vai izdzēst trīs bloga melnrakstus. Izdzēsu vismaz piecus, bet nopublicēju ierakstu par papīra zivīm. Tapa arī divi jauni vēstījumi.
👉dažus vakarus veltīt grāmatu lasīšanai. Tas notiek diezgan čakli, jo šobrīd ir grūtāks periods darbā, pēc kā pārrodos paēst un iekrist gultā. Viena grāmata pabeigta, nākamā jau iesākta.

👉mājās pavingrot kādas trīs, četras reizes. Ārsta vizīte tikai nākamnedēļ, tāpēc šeit es pauzēju. Pēc rtg spriežu, ka varbūt nāksies iet uz kādu ārstniecisko vingrošanu.
👉noskatīties filmu kopā ar kādu mīļu cilvēku. Pilnīgi neplānoti man, bet naktī no sestdienas uz svētdienu skatījāmies Maira Brieža cīņu. Man tā tiešām bija kā spriedzes filma. Pēdējos raundos iekrampējos otram rokā. Ak, un vēl tie tuvplāni ar vates kociņu urķēšanos pa asiņojošu degunu... brrrrrrrrrrrrrr... 😖
👉ar acīm "nofotografēt" rīta debesis vismaz divreiz nedēļā (no Akmens tilta uz Austrumu pusi).22.01. - tumši, tumši zilas augšā un oranžsārtas tieši vienā līmenī ar TV torņa kāju sākumu. 24.01. - ne miņas no rītausmas; viss vienmērīgi apmācies. 26.01. - pilnīgi tas pats, kas trešdien. Tādi rīti tik izceļ skaisto Dzelzceļa tilta.
👉atklāt nedēļas lielāko prieku. Siltuma atgriešanās.

Pilnīgu esmu izkritusi janvāra kopplānā. 😒
👉apgūt kādu jaunu rokdarbu tehniku;
👉kaut ko salabot;
👉atgriezties pie tēju krikuma;
👉pamācīties angļu valodu;
👉apmeklēt bezmaksas izstādi vai muzeju.

Šodien februāra pirmā diena, jaunais plāns vēl nav vārdos noformulēts, bet mērķis visur viens - mīlēt sevi, darīt sievišķīgas lietas, ko ikdienā nedaru.

Oi, jā, un gandrīz aizmirsu atrādīt A4 griezuma turpinājumu. Nu jau bez mīklām, vai ne?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru