trešdiena, 2015. gada 18. februāris

Nāk aitas...

Rīt pēc ķīniešu kalendāra sākas Aitas/Kazas gads, tāpēc šorīt tapa bariņš aitu. Aizvakar vēlreiz pārlūkoju ierakstu par aitām un sapratu, ka "maniem" bērniem vislabāk varētu padoties Aijas dēlu veidotās. Instrukcijai pieturējāmies diezgan tuvu, topošās aitas ķermeni gan vispirms noklājām ar PVA līmi, tad likām klāt vates piciņas, bet karsto līmi izmantojām galvu pielīmēšanai. Jāpiebilst, ka lielas grūtības bija ar kājām, pirmkārt, izdurt cauri līmlentpapīra kārtai, kociņi lūza, otrkārt, izvietot tā, lai aita uz tām turētos... Bija arī tāda atziņa:
- Manai omai ļoti patīk aitas! Es viņai šo uzdāvināšu! (...) Man viņa negrib stāvēt! Nekas... omai patīk arī guļošas aitas:)
š
š
š
Radošu Aitas gadu!

2 komentāri:

  1. Pirms dur kociņu kājiņas, vajag padarboties ar īlenu, izdurt caurumiņus un tad viss ir ok. Vismaz es tā atceros no mūsu darbošanās. Aitiņas ir foršas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Re, cik viss vienkārši:) It kā jau bakstāmie pats par sevi asi un tiem, kam līmlente nebija kārtīgi notīta vai vienā kārtā, papīru caurdurt problēmu nebija:) Un mums pašiem arī ļoti rezultāts patikās:)

      Dzēst