svētdiena, 2015. gada 8. februāris

Griežu Valentīnam:)

Pēdējos mēnešos ar paper cut ir kā ir - kaut kā negriežas:) Nav jau tā, ka pilnīgi nekas no rokdarbiem nedarās, pēc vairāku gadu pauzes cītīgi adu zeķes, tikai ziemas kā nav, tā nav... Vakar biju aizbraukusi līdz Jelgavas ledus skulptūrām, - tik žēl mākslinieku "raudošo" darbu, nezinu, ko vairs redzēja tie, kuri turp devās tikai šodien...
Valentīndiena nav mani svētki, bet blogā vienmēr kas ierakstās arī šo svētku sakarā, šogad man pat savs projekts visa mēneša garumā (tā kā tiksimies katru dienu! varbūt pat vairākas reizes dienā!), kuram iedvesmojos no "sirsnīgām" bildēm, piemeklēju dzejoļus, aforismus par mīlestību, kuri kaut drusciņ sasaucas ar foto. Mīlestības nekad nevar būt par daudz:) Un blogā, kurā tiek atrādītas atklātnes, dzeja iederas:) Bet mīlestība nav tikai ziemas pēdējā mēnesī:) Manas valentīniskās atklātnes adresātus parasti atrod vēlāk, citos svētkos:)
Nav man patlaban vēl izdomāts viss līdz galam ar tiem griezumiem, kuriem būs tas gods tūlīt, tūlīt rindoties citam pēc cita, taču paši par sevi tie ir atrasti, izprintēti un izgriezti:)
 Paldies amorīgajam Valentīnam par sapurināšanu:D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru