sestdiena, 2014. gada 25. oktobris

Par karstās līmes stienīšiem

Ne tik tālu Advente, kam par godu atkal taps vainagi un mūsdienās, šķiet, bez karstās līmes neiztikt:) Kam stienīšu iepirkšana aktuāla tikai decembrī, kam visu laiku, bet es nesen atklāju, ka nav nemaz tik viegli Rīgas centrā atrast veikalus, kur tos pārdod un lielie stienīši vispār deficīts!
Mazos stienīšus man izdevās atrast divos veikalos: "Tiger" un "Globusā", lielos - nekur, tāpēc uzdevu virtuālu jautājumu citām rokdarbniecēm. Atbilžu netrūka, lai gan informācija bija ne tikai par centru manā izpratnē:) Man centrs "grozās" ap Vecrīgu, "Origo" - vietām, kas ir netālu no stacijas, autoostas. Te padalīšos uzzinātajā, jo varbūt arī kādai (-am) no jums līdzīga problēma vai arī, gluži otrādi, ir zināma vēl kāda adrese, ko droši var pievienot komentāros:)
"Hobby Set" - Dzirnavu 100 ( http://www.hobbyset.lv/shop/categories/lv/310/sort/1/filter/0_0_0_0/page/1/L%C4%ABmes-visiem-m%C4%93r%C4%B7iem.html);
"Viss jums" - Pērnavas 84 (http://www.vissjums.lv/index.php?page=subcategory&category_id=2&sub_category=4);
" Tessi " - Mūrnieku 7 (http://tessi.lv/index.php?route=product/category&path=37_135&page=1);
"Depo" - jebkurā pilsētā;
Puķu veikals "Kalsnava" - Ģertrūdes 37;
Atrastais internetā, kur lielie stienīši:)
Paralēli diskusijai aktualizējās jautājumi, par krāsu nozīmi, jo ir caurspīdīgi, balti, dzeltenīgi, sarkani... ar spīdumiem... Runā, ka baltie domāti aukstajai līmes pistolei, bet caurspīdīgie - karstajai līmes pistolei, dzeltenīgie pilot vairāk kā caurspīdīgie, tātad neekonomiski. Pēc spīdumu stienīšiem mēdzot aizķepēt pistoles.
Par karstajām, aukstajām pistolēm var palasīt http://www.la.lv/jauns-ideala-limes-pistole-2/.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru