otrdiena, 2014. gada 17. jūnijs

Vasaras sākumā

Kur mums tā solītā karstā vasara??? Atkal ne tikai vēss un lietains, šodien pat pabira krusas graudi! Taču teorētiski - vasara, strauji tuvojas gada īsākā nakts... Labi, ka dienas tik garas, jo jūnijs ik gadu izvēršas dažādiem darbiem un pienākumiem pārpildīts, kā arī netrūkst pasākumu un citu svinīgu brīžu:) - daži aiz muguras, vairāki - priekšā!
Krīzīgais periods gan vēl nav uzveikts, tikai saprasts - jā, es vēl gribēšu griezt! Zivju projekts, kurš aizsākās aprīļa beigās, beidzot tika pabeigts:) To realizējot tad arī uztvēru sajūtu, ka būs, būs jauni darbi:)
Bija domāts "piekarināt" paper cut zivis un paper cut gliemežvākus, bet man ļoti pietrūka iedvesmas otrajiem, taču, kā saka, rīts gudrāks par vakaru - pamodos un papīra gliemežvāku vietā ieraudzīju īstos!
Šo vaļasprieku no hobiju listes izsvītrot neļauj arī dāvanas, ko saņēmu dzimšanas dienā. Ir papildinājusies mana dekoratīvo caurumotāju kolekcija ar jauniem eksemplāriem, saņemta dāvanu karte no ArtDizain, kā arī "mājiens" kam piemirstam - starta materiāls dekupāžai. Hmm... kopš pagājušās vasaras nav nekas tāds darīts, kaut arī viens ķeblis "lūdzas", lai to "uzfrišinu". Ceru, ka man būs kā Irēnai, - nepaies ne gads pēc pārvākšanās, kad tiks viņš pie jauna tērpa:) Starp citu, rīt došos uz vienu no saviem iemīļotākajiem hobijpreču veikaliem, kurā patlaban ir -20% atlaides, jo veikals nedēļu rekonstruēsies.
Dienas ir dažādas. Reizēm ir slikti, grūti, tad jāmeklē kaut kas relaksējošs. Griešana palīdz (-ēja!) ideāli, bet, ja skalpelītis neņemas rokā, jārisina problēmas citādi. Iespējams, ka jūs nekad vairs manā blogā neredzēsiet tādas bildes, ar kādām turpināšu:)
Vissvarīgākā, visīpašākā no šī piecnieka man ir Weledas eļļiņa. Nopirku izmēģināšanai, bet tagad zinu, ka atgriezīšos, lai iegādātos lielāka tilpuma pudelīti, jo ikreiz pēc lietošanas jūtos harmonizēta:)
Košas krāsas un akcenti garderobē, kaut nav itin nekā no šī gada "Radiant Orchid", jo vēl neuzrunā:) Saku "vēl", jo bija laiki, kad kategoriski teicu "nē" ziliem un dzelteniem apģērbiem, bet tomēr gaume mainās:)
Un vēl noteikti palīdz neprāts:) Zinu, ne vienmēr un visi pēc kāzām un/vai bērnu piedzimšanas "piezemējas", bet tomēr... un tad neprāts ir tāds drusciņ ekskluzīvais:) Ļoti pacīnījos sevī, lai parakstītos kam tādam, kā rezultātu un izjūtas prognozēju. Nepatiks, nepatiks, nepatiks... bet patikās un pat ļoti! ka pat pierast bail! "Neprāts" gan palika ārpus kadra:) Pēc tā visa gan dabūju auksta ūdens šalti sejā, bet... arī kontrastduša ir laba lieta:) Jau minētā eļļiņa palīdzēja "savākties" un viss ir o.k.!!!

2 komentāri:

  1. Tūbas - tā ir pārbaudīta relaksēšanās metode :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paper cut - tā ir pārbaudīta relaksēšanās metode:D:D:D Tūbas tikai eksperimentāla "meklēšanās":D Nu redzi, kuru tūbu "aizņēmos" no Tevis:D

      Dzēst