sestdiena, 2013. gada 7. septembris

Baltās naktis Ziemeļblāzmā

Šodien Ziemeļblāzmā bija divi pasākumi. Plkst. 17 - Lielbritānijas cirka kompānijas "Gandini Juggling" izrāde "Lupatās", kas citos laikos (20 un 22) skatāma arī Vērmanes dārzā:
Deviņu žonglieru triki ar āboliem: sākumā sinhroni, sekojot mūzikas ritmam, vēlāk - žonglēšana grupās, žonglēšana, neļaujoties šķēršļiem. Un kas gan ir angļi bez tējas dzeršanas? Pažonglētas tika arī tējas servīzes, kurām gan galu galā bija bēdīgs liktenis - kā vēsta izrādes nosaukums - lupatās... Daži vecāki pēc tam teica, ka uz šādu izrādi bērnus nedrīkst vest:) Finālā bija it kā tas pats izgājiens, kas sākumā, vien āboli pamazām "apēdās". Secinājums: katrai izrādei nepieciešami jauni rekvizīti:)
Plkst. 19 un 21 - muzikāls uzvedums "Brīvības sajūta Baltā naktī" ar videoscenogrāfiju:
Balti tērptās vokālās grupas "Putni" dalībnieces izdziedāja un izspēlēja Daces Pūces režisēto uzvedumu, kurā savijusies Raimondas Vazdikas dzeja ar Valta Pūces mūziku un Ingas Gailes dzeja ar Uģa Prauliņa mūziku.
  
Artis Gāga spēlēja saksofonu, Aivars Meijers - kontrabasu, Normunds Kalniņš - taustiņinstrumentus. Esmu pirmoreiz uz koncertu Kamerzālē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru