sestdiena, 2013. gada 16. marts

Marta kaķu dziesmas...

  ... kur kavējaties?
Un tomēr vietām, piesaulītē un aizvējā, jau manāms zaļums, sarosījušies sniegpulksteņi. 8. marts daudzām no mums atnesa tulpes... Man arī esot bijušas:) (darbiņā, bet todien biju mājiņās:( )
Manis dēļ periodu ar peļķēm un dubļiem varētu izlaist un baudīt ābeļ- un ievziedu, maijpuķīšu smaržu vai iegulties pieneņu pļavā un priecāties par taureņiem...


Jā, bet pa vidam vēl Lieldienas. Daļa darbu tika izgriezta pagājušā gada nogalē, piedaloties vienā projektā, kurš, diemžēl, netika atbalstīts no vajadzīgajām instancēm:( Top arī daži jauni dekori tagad:
Atrādu jaunus un ne tik jaunus darbus. Gripas bubulis atnāca pie manis, un tad vairāk kā nedēļu draudzējos tikai ar viņu, bez grāmatām, TV, darba, pienākumiem un radošuma... bez 8. marta:) Bet papīrdarbi, kas tapa par godu atdzimšanas sajūtai, man ir īpaši, arī tāpēc, ka tās ir rozes, kuras man patīk:

Šobrīd ir periods, kad diezgan daudz ļaujos saviem rokdarbiem, jo māja ir pilna ar sauli (dabīgo gaismu), un, tā kā āra saulespeldes man tiek pa nedēļu darbā, brīvdienās atļaujos būt vairāk mājās!

Saulainas brīvdienas!!!

1 komentārs:

  1. Hi!
    Really cool art!
    Thanks for your attention to Homyachok challenge blog! Please, read the rules, and enter the challenge with a correct link. You left only a link to the picture, which made me use Google to find your blog, please, leave a link to this post in the link collector, otherwise we can't accept your works... which would be a pity, cats are really attractive.

    AtbildētDzēst