pirmdiena, 2016. gada 28. marts

Par tēju ar tēju:) - 3

Aizvien brīnos, kur paliek laiks? :) Viss tādā steigā, skrējienā... Ne tikai bez bildēm un blogošanas, pat bez tējas :)
Par laimi, bija četras, pavasarīgi siltas brīvdienas! Un šovakar - urā! - arī lielā krūze ar piparmētru - zemeņu tēju :) Smaržīga :) Patīkami silta:) (jo apkure ir izslēgta...)
Visi, kuri seko blogam, noteikti zina manu taureņu vājību, kura tā īpaši izpaužas manos papīrdarbos un virtuālo mapju krājumos. Citur taureņi ir maz... Šī krūze bija ļoti impulsīvs pirkums kādā no pārtikas preču tīkla veikaliem (precīzi neatceros). Šķiet, ka agrā pavasarī... vai ziemas beigās... Krūze, kas man saistās ar jauku noskaņu. Intuitīvi izvēlos visbiežāk. Apzināti ņemu, kad gribu vairāk kafijas...
Jau kādu laiku neesmu "uz saldumiem". Ir dienas, kad našķējos, bet šī nav tā reize, toties, kāpēc nekārdināt jūs? :D
Gribu papļāpāt par jaunajām "Laimas" šokolādēm. Man no šīm ir tikai viena favorīte - zemeņu! Tās dēļ es pat biju gatava vairākkārt speciāli apmeklēt "Stockmann", kur reizēm tieši šīs šokolādes vietā bija tukšums :) Nemāku teikt, vai joprojām, bet vairākas nedēļas tieši "Stockmanī" "Tagad" 90 g šokolādēm bija vislabākā cena - tikai 1.18, kamēr citur 1.35, 1.45... Tad arī "Maxima" piedāvāja akciju. Manējā (ar vienu X) zemeni nepiedāvāja, bet uzzināju, ka dažādās "Maximās" atšķirīgs piedāvājums... Pagājušajā nedēļā papildināju savas favorītes krājumus "Mego", kur akcijai bija piedāvātas laikam visas "Tagad". Tur iepirku arī vēl neiepazītās, jo iepriekšējā vakarā biju izlasījusi Kikas rakstīto. Atzinīgi vērtēju, ka "Laima" dažādībai piedāvā šokolādes ar sāļo karameli vai popkornu, lai gan man pietiks ar to, ka pagaršoju :) Pirmajai es iztēlojos, ka sāli jutīšu vairāk, bet otrā mūsu ģimenei negaršoja, tāpat kā ar banāniem... Līdz šim likās, ka nav šokolādes ar riekstiem, kas man negaršotu, bet šī jaunā, khm... ne jau negaršīga, bet starp visām citām riekstu šokolādēm topa pēdējā vietā :( Tomēr ir lieliska iespēja kādai ballītei iepirkt visas un samiksēt vienā traukā:)

2 komentāri:

  1. Agra pavasara vakaros omulīgai noskaņai, protams, ir vajadzīga skaista krūze ar smaržīgu un garšīgu tēju.
    Man ir nofotografēta viena tējas krūze pirms Tava aicinājuma iesaistīties sarunā par tējām. Gribas nobildēt vēl vienu - tad varētu pastāstīt arī savā blogā.
    Par jaunajām Laimas šokolādēm. Jāsaka, esmu pagaršojusi pagaidām tikai vienu - ar sprakšķošo zemeni. Garšoja ar zemenes skābumiņu un sprakšķīti. Bet stāsts ir par to, ka pirms kāda laiciņa, skatoties uz M*lka šokolādēm, nodomāju:"Nu kāpēc mūsu Laima nevar kaut ko tādu izdomāt?" Jo M*lkas šokolādes piesaista ar savu daudzveidīgo pildījumu, košumu, īpaši pusaudžus, kas man ir aktuāla sabiedrība. Un tā kādu dienu, kad man ir jānopērk viena interesanta šokolāde, es ieraugu Laimas jauno šokolāžu pilnu plauktu, protams, ar iepazīšanās atlaidēm. Nu, tās domas taču kaut kur tiekas un tad materializējas! Man gan garšo labāk tumšā šokolāde, bet Laimai ir arī labas piena šokolādes, tāpēc gan jau laika gaitā nogaršošu pārējās "Tagad" šokolādes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Priecājos, ka Tavas domas tikās ar "Laimas" domām:) Un priecājos, ka arī Tu esi gatava ieblogot par krūzēm un tējām:)
      Kopš esmu diezgan vienaldzīga palikusi pret šokolādēm un konfektēm, reti tās pērku. Kad gatavoju kaut ko, kam vajag šokolādi, parasti pērku tumšo "Luksu". Un vēl "Laimas" produkciju parasti izvēlos dāvināšanai, tāpēc arī šobrīd mājās stāv kaudzīte ar tām, kuras bija pazīstamas jau manā bērnībā:) Kas varbūt tiešām garšo - tā ir "Serenāde", kaut agrāk man tā vispār nepatika... Tagad piestrādāju pie šīs receptes pilnveidošanas savā virtuvē:)

      Dzēst