svētdiena, 2015. gada 1. novembris

Viens vakars pa ceļam uz Irānu:)

 Viena noķertā biļete uz nedaudzajām Palladium sēdvietām pirmsHelovīnos likta lietā :)

Secinājumi pirms:
  • vairākums man pārjautāja: "Uz ko Tu ej???" :D Es DaGambu iepazinu īsi, īsi pirms biļešu iegādes, lai gan es skaidri tagad atceros, kur viņus dzirdēju pirms gada :) Iemīlējos ne pa jokam viņu Gimme! variantā un kur tad vairs savādāk, kā tikai iet! :D. Biju tik laimīga, ka tieši šobrīd koncerttūre!
  • tomēr pārsteidza, ka manu paziņu vidū ir cilvēki, kuri šo grupu pazīst no pirmsākumiem un arī tādi, kuri no Rīgas devās uz Rēzekni, lai kopā ar prezidentu baudītu tur šo koncertu!
  • informācija pati atrod patērētāju:) Jo "Mājas Viesī" izlasīju interviju ar Valteru Pūci... Jo sāku sekot grupas lapai Facebookā... Jo internetā skatījos Skuteļa šovu (kopumā te 3 daļas, bet ieliku linku uz trešo, jo tā atspoguļo DaGambas pieeju pazīstamām melodijām). Un tieši kā no šova (apģērba ziņā) viņi piektdienas vakarā iznāca uz Palladium skatuves :)
Secinājumi iekš un pēc:
  • sen nebiju apmeklējusi pasākumu, kurš kavējās tik ilgi - veselu mācību stundu!!! hmm, izrādījās, ka internetvidē daži fani bija žēlojušies, ka tiek vien uz astoņiem, uz ko DaGamba atbildēja, ka koncerts sāksies 19.30, bet tak nesākās, nesākās... tauta ik pa laikam uzplaudēja, lai protas, ap pus8 pat pasvilpa, bet nekas nemainījās, tik LTV iemēģināja savas kameras... 
  • biļešu cenu proporcija tāda, ka 1 sēdvieta = 2 stāvvietas+... atšķirība bija! Man prieks, ka visā Palladium bardakā, bija cilvēks, kas pa laikam pasekoja, vai visiem sēdētājgribētājiem ir rezervētas vietas (es nezinu, par ko cilvēki domā, kad nopērk stāvvietas biļeti un tikai tad attopas, ka tiešām 2 stundas jāstāv! :D Tad laikam uz nervu pamata pēkšņi sasāpas i muguras, i kājas...) Mjā, vismaz kompensācijai par piemaksu, bija bezmaksas dzēriens:) Sēdvietai gan nav nekāda sakara ar redzamību :D Jābūt pirmajiem pie galda :) Man ļoti veicās, jo pēc nelikumīgu vietu aizņēmēju izdzenāšanas, tiku priekšplānā :)
  • kāpēc bardaks? Vietām trūkst norāžu... Uzej 2. stāvā un durvis ved uz nekurieni:) Protams, visu var pajautāt un atrast, bet attieksmi pret vietu veido sīkumi... Piemēram, arī tas, ka biļetē ir norādīta vieta 2. balkonā pie galdiņa, bet tajā 2. balkonā ir stāvvietas vien :D Taču visnenoliedzamākais bardaks bija pēc koncerta. Absolūti bezorganizētā laušanās pēc virsdrēbēm. Ok, ticu, ka Palladiumā tā ir vienmēr, taču tas nav normāli!!! To noteikti varētu atrisināt kaut kā, bet nekas tāds nenotiek... un ne jau gadu pirmo :) Tas būs ļoti objektīvs iemesls Palladiumā neatgriezties...
  • DaGambas CD man nav. Visu, kas patīk, mūsdienās var atrast internetā, bet CD dabū arī to, kas nepatīk :) Tas viens :) Otrs, ka svarīga ir pasniegšanas maniere, kaut noteikti ātri apniks tā matu kratīšana :D Mans absolūtais grupas favorīts ir irānis :) 
  • Ievērtēju, ka man arī ir pieeja paklājam DaGambas stilā :D
Šī DaGambas koncerttūre ir noslēgusies, atlikusi vairs tikai After party nākampiektdien Vecrīgā. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru